Mowgli den dygtige….

Mowgli var en af de drenge, som jeg tvivlede lidt på det første stykke tid. Han var ekstrem sky og også ret hidsig pga hans angst. Han bed mig i armen hver gang jeg prøvede at røre ham.

Også gik vi igang med at træne berøring og at jeg kunne tage fat i hans grime på folden. Det første lange stykke tid, stejlede han hver gang jeg ville røre grimen. Heldigvis er han så glad for de lækre godbidder fra Brogaarden og da han fandt ud af, at det ikke gav noget at stille sig på bagbenene, begyndte han at samarbejde så fint. Jeg kan med glæde nu berette, at han de sidste to dage er blevet trukket på fold i træktov og han er så god til det. Det er virkelig fantastisk.

Han får stadig lidt tilbagefald, når jeg prøver noget nyt – men de bliver kortere og kortere – han har helt klart fundet ud af fidusen og han er så sjov at arbejde med.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.