Saga bliver redet og hun er så god

Så kom dagen, hvor Saga skulle have rytter på og jeg var meget spændt. Jeg havde hørt, at hun havde smidt tidligere ejer af, men også at han havde en formodning om, at det var pga smerter i ryggen. Da hun jo er blevet gennemgået af vores dygtige kiropraktor Anne, uden anmærkninger – tænkte jeg at det var tid.

Christina, som har hjulpet mig før med at hoppe på ryggen af hestene og som har Felucca var den helt perfekte til jobbet. Christina vejer ikke særlig meget og slet ikke ligeså meget som jeg og Saga er jo en lille pige.

Christina kom og efter kort tid var hun på ryggen af Saga. Saga var noget forsigtig og selvom jeg havde hørt, at hun var vant til at bliver redet med bidløs trense, så virkede det som om det forvirrede hende. Det var synd, for vi kunne mærke på hende, at hun virkelig gerne ville gøre det rigtigt. Så vi tog en trense med bid på og det gik meget bedre. Saga var super sød, ville super gerne behage og gjorde alt hun kunne for at gøre det rigtigt. Hun var meget lydhør.

Totalt succes. Nu har vi aftalt at Christina kommer på torsdag også rider vi en tur ud i verden sammen med mig på min islænder Soti, for at se ,hvordan hun tager det. Jeg synes, at det er ret vigtigt at vide, såfremt hun skal kunne bortadopteres som skovturshest.

Jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.