Skønne Saga har fået sin helt egen familie

Igår flyttede Saga hjem til sin adoptiv familie, som havde glædet sig så meget, at der nærmest ikke var blevet lukket et øje natten i forvejen. Det gik stærkt, det hele – fra første møde om formiddagen til flytning om eftermiddagen. Det er der 2 årsager til.  Først og fremmest kunne jeg med det samme mærke, at Janni (adoptivmor) og hendes datter Amalie var de helt rigtige for Saga. Som så ofte før, viste Saga det også tydeligt. For både Janni og Amalie var det kærlighed ved første blik. De fik begge en ridetur, og selvom Saga var meget træt, var glæden ikke mindre efter dette. De har begge en størrelse, som er perfekt til Sagas højde og korte ryg.

Janni har lige mistet sin gamle pony, der blev akut forfangen og nu stod hendes tinker derhjemme helt alene. Heldigvis tog det hverken Saga eller jeg længe at godkende Janni og Amalie og derfor blev adoptionen allerede en realitet om eftermiddagen, hvor Janni kom og hentede hende. Saga var en stjerne til at gå op i traileren og Janni har efterfølgende sendt mig billede fra det første møde med tinkeren Chiwas. Jeg er meget glad både på Saga og Jannis vegne – det bliver helt fantastisk for dem.

Se flere billeder i Sagas galleri.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.