Så er skønne Hestenshaabs Perle klar til at finde sin egen familie

Lille skønne Perle er klar til at flytte hjem til en adoptionsfamilie, som vil forkæle hende resten af hendes liv. Hun har i den grad fortjent masser af omsorg, opmærksomhed og forkælelse. Perle er en af de ældre hopper som kom fra dyreværnssagen på Lolland og de sidste mange år, har hun ikke fået den pasning og omsorg, som hun og alle dyr fortjener. Det ligger mig som altid meget på sinde, at finde det helt rigtige hjem til Perle.

Da Perle ankom til Hestenshaab var hun i en forfærtelig forfatning. Hun havde sår og bare pletter i pelsen efter ubehandlet utøj, hun var fyldt med orm og ekstremt tynd. Samtidig havde hun en 1-års plag ved siden, som diede ret meget, da det jo var det eneste foder, han kunne få.

Siden ankomst i april er der sket rigtig meget med Perle. Hun er fri for utøj, har fået fin sommerpels og taget rigtig godt på. Perle er ikke født på det sted, hvor ponyerne blev fjernet fra, så hun har ikke været angst på samme måde som mange af de andre, der aldrig havde været i menneskehænder. Perle har til gengæld fået en masse føl. Perle er klar til at flytte hjemmefra. Hun er træt af alle de andre små rollinger og gider ikke blive hunset rundt med af de andre hopper. Hun trænger derfor til et sted, hvor der ikke er så mange heste og hvor hun bare kan nyde livet og slappe af.

Perle er en ældre dame på 18 år, men hun er sund og rask og har stadig en masse gode år i sig. Hun måler (et cirka mål, da ikke er målt med stangmål) 110 cm i stang. Perle elsker simpelthen at blive striglet og nusset. Hun er naturligvis passet med alt, ormekur, vacciner og smed.

Vi søger et hjem til Perle, hvor hun kan blive forkælet og ikke være en ud af mange. Da Perle har stået “indespærret” mange år af hendes liv, så er det også en nødvendighed, at hun får så mange timer ude som muligt. Rigtig gerne løsdrift. Perle skal ikke rides, men leg, lange gåture og selskab for en evt stor hest vil være skønt.

Det koster 1500 kr at adoptere Perle. Læs meget mere om Perle i hendes dagbog og husk at tjekke adoptionsreglerne. Vi glæder os til at finde et skønt hjem til søde Perle.

Du kan læse adoptionskrav her

Hvis du er interesseret i skønne Perle, så skriv mig en mail på kontakt@hestenshaab.dk og skriv lidt om hvad du kan tilbyde Perle.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.