De to stjerner Mowgli og Felix er ved at være klar til nye hjem

Så blev det igen tid til lidt træning og jeg skal love for, at specielt lille Mowgli havde overraskelser i ærmet til mig. Jeg havde egentlig tænkt, at Felix, som hele tiden har været ret hurtig, skulle have den sidste test med at gå ud af folden. Inden vi når dertil har han været hele min tjekliste igennem, som blandt andet indeholder at han skal kunne følgende ting (se billede)

Vi filmede lidt af træningen og han er bare så dygtig. Indtil vi når til det punkt, hvor han skal gå ud af folden og væk fra de andre. Det tør han simpelthen ikke. Så der er vi ikke helt endnu og det er det, vi skal arbejde meget på den kommende tid. Tilgengæld er han en stjerne til alle de andre ting.

Så blev det Mowgli’s tur. Den lille fyr, som til at starte med, stejlede når jeg ville røre ham på halsen, når jeg ville tage fat i hans grime, når han skulle gå fremad og når jeg ville løfte hans ben. Han har simpelthen rykket sig så vildt og han elsker opmærksomheden, så meget nu, at han bliver sur, hvis de andre får for meget og han ikke er nummer 1. Jeg gennemgik samme procedurer med ham og da Krumme var oppe i vores hoveder hele tiden og ikke var særlig sød ved Mowgli, så besluttede jeg, at det var tid til at lave “gå-ud-af-folden” testen med Mowgli. Det var da ingen problem og han gik ligeså fint med, lod sig strigle og løfte ben udenfor folden og gik så langt som halvvejs op i indkørslen. Han er så sej og jeg kan slet ikke få armene ned. Lille blåøjet fantastiske fyr.

Så han bliver med stor sansynlighed klar til adoption før Felix og inden for kort tid. Det havde jeg ikke troet.

Jeg har lagt en lille video (eller den er lidt lang) ind fra Felix’s træning idag. Den ligger i hans galleri.

Følg med, kunne jo være at den skønne lille fyr kunne blive din.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.