Så har den skønne Perle fået sin egen familie, hun flytter sidst i september.

I sidste uge kom Henning og Anna og hilste på Perle. De mangler en selskabs pony til deres haflinger vallak på 20 år og både Perle og Anna og Henning faldt “i hak” lige med det samme. Det bliver så godt for Perle, der er meget træt af alle de dominerende hopper og frække ungheste. Der kommer til at være masser af mad og udetid, da hun skal bo i løsdrift sammen med Harry, som vallakken hedder. Jeg er meget glad for at Henning og Anna var så vilde med Perle, hun fortjener bare det bedste. Hun flytter herfra den 29/9 og jeg vil selvfølgelig skrive mere, når dagen oprinder.

Håber for alle de små, at der dukker gode og dejlige hjem op til dem også, ligesom der har gjort til Perle.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.