Hestene på stald igen.

Johnson synes det er dejligt at komme ind på stald.

Mr. Charmetrold Johnson og alle hans venner er idag kommet på stald for natten for første gang siden foråret. Det vil vist ikke være lyv at sige, at de så ud til at nyde det.  Johnson gik ihvertilfælde hele vejen for at vise os, at han var pænt tilfreds:-) Vudér selv:-)

Nu kommer alle månederne med staldarbejde, stort forbrug af wrap og strøelse og vi har brug for din hjælp. Du kan hjælpe hestene med foder, wrap, spåner eller andet her og hver en krone tæller i det store arbejde og forbrug der er. Det vil gøre en stor forskel og vi er dybt taknemmelige for hver en krone, vi modtager.

Så på forhånd af hjertet tak<3

Støt og hjælp hestene her: http://hestenshaab.dk/produkt-kategori/hestenshaab-gaver/

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.