Frederik er flyttet

Frederik har fået nye adoptiv forældre. Line som ellers har elsket Frederik højt og passet ham efter alle kunstens regler, måtte desværre opgive at ride Frederik. Frederik som jo er bygget til at bruge sin forpart til at trække med, kunne simpelthen ikke finde balancen på bagparten når han blev redet og det resulterede i, at han snublede ofte og en dag faldt han med Line på ryggen. Dette har sat sine spor i Line som blev utryg ved at ride Frederik og da vi fik talt om det, kunne vi også godt se, at det var lidt unfair mod Frederik, da han jo som sagt ikke er bygget til at blive redet ridebaneridning på.

Via Line og hendes kontakter til den jyske avlforening, var der faktisk allerede en perfekt familie, der var interesseret i Frederik. Jens og Marianne, som ikke bor langt fra Line og som er meget involveret i avlsforeningen, var allerede faldet for Frederik. De har i forvejen en jysk vallak Pondus, som de kører med og deres mål er at køre med begge drenge. Helt perfekt for alle. Så nu er Frederik flyttet ind hos de andre jyder og vi glæder os til at følge hans videre uddannelse og liv hos Jens og Marianne.

På billedet er Frederik lige ankommet og hilser på sine nye venner.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.