Nyt fra Frederik

Så er der mail fra Frederik’s nye adoptiv familie

 

Hej Anja.

Så har Frederik været vores i en uge i dag. Han blev allerede første dag lukket sammen med og taget rigtig godt imod af vores andre heste og ligner nu en, der har været en del af flokken altid. Han er rigtig sød og omgængelig og vi glæder os til at begynde at lege med lidt tilkørsel af ham. Ville gerne sende dig et billede af hele flokken samlet, men når den ene er mere kælen end den anden, så er det ikke nemt at få taget et billede, før de står helt oppe i kameraet, men lidt billeder er det da blevet til 🙂

Mvh Jens og Marianne

Se billeder i Frederiks galleri.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.