En hård dag for Kakzi og Cicero

I torsdags var dagen, hvor de sidste 2 hingste, Cicero og Kakzi, skulle blive vallakker. Desværre gik det lige så nemt for Cicero. Hans kugler var meget små og deforme og sædstrengen var ultra kort, hvilket medførte, at kuglerne blev endnu sværere at få fat i. Han skulle nok have været på klinik og jeg blev mere og mere nervøs, da han hele tiden skulle bedøves ned igen, fordi det tog så lang tid. Dyrlægen havde ikke taget nok bedøvelse med og måtte ringe efter hjælp, der var 45 minutter væk. Dette resulterede i, at Cicero nåede at vågne op med en kugle fjernet og den anden stadig intakt. Med ekstra dyrlæge lykkedes det, men nu med stor risiko for infektion, da de jo virkelig havde måtte åbne ham op og han lå ligesom ude i halmen, hvor der er en masse bakterier.

En ordentlig omgang pencillin og smertestillende også har jeg givet ham begge efterfølgende i tre dage. Hævelsen falder fint og jeg krydser alt for, at vi er ude for fare nu. Den lille fyr. Hans humør er godt og han virker heldigvis ikke påvirket. Lille Kakzi gik planlagt, men han har dog virket noget mere påvirket efterfølgende. De har dog begge sædvanlig appetit og får også bevæget sig fint rundt derude. Hævelser falder og vi håber, alt er som det skal være. I så fald vil der ikke gå mange dage før Cicero bliver sat til adoption – han er super klar<3

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.