Julehilsen fra Fleur

Julehilsen fra Fleur

I år har vi stået lidt på stilstand med ridetræningen med Fleur. Jeg blev gravid i november 16 og da Fleur har smidt mig af nogle gange har jeg ikke turde hoppe op på hende. Vi har derfor brug noget tid på arbejde fra jorden (så længe jeg kunne) og nåede at være en tur på bane og se om hun kunne det.

Nu er det snart tid til at komme i gang igen og har lidt overvejelser i forhold til det. Har kigget lidt på at få sendt hende i træning for at få afklaret om hun kan blive til tur hest eller ej da vi kæmper lidt med at Fleur går baglæns når jeg sidder på hende. Der skal nok en dygtigere rytter til end mig.

Ellers er der kommet ny hest i flokken (fell pony, Flash) og vi har måtte sige farvel til førehesten Hestenshaab Pisca pga. tilbagevendende forfangenhed (se Piscas dagbog). Det betyder Fleur er tilbage og være førehoppe. Hun er ikke altid bedste venner med Flash, meeeen når hun mangler en at nusse med så går han da an 😉 Ellers er hun god til at passe på de 2 små baryler Flubber og Noddy og hun står altid klar når vi nu er kommet ind i foder sæsonen og vi kommer med hø.

Jeg glæder mig til at komme i gang igen med lidt gå ture og hvis vi slipper for alt det vand så måske lidt longetræning på marken.

God jul til alle fra Fleur og de andre beboere på Mosevang

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.