Julehilsen fra Saga

Hej Anja.

Det går så godt med Saga. Hun  er faldet rigtigt godt til sammen med Chiwas , min Tinker. Jeg rider på skovtur en gang imellem, og det kan hun rigtig godt lide. Saga er stadig ikke 100 procent trafiksikker, men vi bor jo ude på landet, hvor der ikke kommer så mange biler. Så det er ikke noget problem. Hun er meget glad for at komme på stald om aftenen, men vil også meget gerne ud på fold om morgenen. Saga elsker at blive striglet, hun falder næsten i søvn, når jeg nusser om hende. Når hun er helt nede i den anden ende af folden, kommer hun galoperende op til mig, når jeg fløjter. Da kan Chiwas altså ikke følge med. Jeg ser frem til en helt masse år sammen med den røde skønhed.

Nye billeder i Sagas galleri.

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.