Kommer du også i gave humør i december?

Så er julemåneden startet med julelys, advendtskranse, nissehuler og gaveindkøb. Det er så hyggeligt. For nogle betyder det også, at de kommer i gavehumør og får lyst til at give lidt til dem, som trænger.

Vores trofaste medlem og støtte Birgitte har givet hestene skønne julegaver: masser af gulerødder, spåner og vitaminer. Vi er dybt taknemmelige for disse fine gaver. Det betyder så meget for os og dyrene, at I derude er med til at hjælpe. Dertil kommer, at der jo bare ikke er noget bedre end gaver i december – bestemt heller ikke for hestene.

Kunne du også tænke dig at give hestene en lille kalender, advendts eller julegave, så er der masser af muligheder her

Hver en gave vil højt værdsat.

Rigtig glædelig 1.december til jer alle

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.