Julehilsen fra Didi

Hej Anja, her fra året der er ved at rinde ud ?

Hilsen fra Didi og jeg ? året startede med at Didi fik konstateret diabetes til trods for at hun som dyrlægen siger, bestemt ikke ligger i ” farezonen” for dette, da hun er i tip top form, men ved foderskift og sunde guffer m.m faldt hendes tal til acceptabelt og heldigvis har hun klaret sommerengen’s græs uden problemer ? så ved årligt tjek har vi nu helt styr på det. Didi er bare min lille solstråle, sjældent har jeg mødt en bette fis der har så meget personlighed, fræk, kærlig, sjov, fuld af mod på livet, som hun nyder med sine to veninder, især med hendes Shetter veninde? jeg nyder hendes selskab, og kan ikke sige nok hvor taknemmelig jeg er at hun kom ind i mit liv ❤️ mange vrinsk og hilsner fra Didi og jeg.

Husk at se nye billeder i galleri.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.