Smukke og skønne Cille

Hestenshaabs Cille har snart boet her i et år. Sikke et år… vi har været så meget igennem med Cille. ❤️Ting som hun og vi har måtte kæmpe med som følge af den voldsomme vanrøgt og udsultning, hun havde været igennem? Lige som det går godt, så hiver immunforsvaret noget nyt til sig. Det er rigtig hårdt og kræver mange ressourcer, dyrlægebesøg og mange mange kg foder.
Cille er den skønneste hest og vi kæmper videre. Lige nu går det godt???
Når jeg så, efter 12 mdr’s intensivt pleje, ser hende idag med lettere mudderet pels og alligevel skinnende som ibenholdt, give den fuldstændig gas med bukspring og svævende trav over ridebanen i solen, så bliver jeg så glad og rørt. Det går lige i hjertet og giver klump i halsen❤️❤️❤️
Billeder af cille pigen i solen fra idag.

Rigtig god weekend fra os

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.