Julehilsen fra Frederik

En lille julehilsen og opdatering fra os af ?
Det går rigtig godt med Frederik her på Banken, han er blevet foldens leder, men trives ellers godt i selskab med de nye venner. Da vi fik ham, var målet at han skulle være tilkørt inden jul og minsandten om det ikke også er lykkedes. Et par dage gik med at vende ham til træk på selen med et stort skibsreb, hvorefter vi i forrige weekend tog chancen og satte sulkyen efter ham, som gik vældig fint – han skulle blot ha’ lidt hjælp til at dreje. Sidste weekend tog vi så endnu en chance og satte ham i tospand med vores anden vallak Pondus. Det gik over al forventning og de gik bare så godt afsted begge to, nærmest som havde de været makkere altid. Vi er glad for ham og skal nok få en masse gode oplevelser med ham.
Vi har sendt lidt billeder med og i år kunne Frederik jo så blive en del af vores årlige julefoto foran Kragerup Gods.
Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.