Glædelig jul til jer alle

Vi takker for Jeres støtte i det forgange år. Det har været overvældende, rørende og vi er meget taknemmelige. Det har også været et vildt år med mange nye beboere, så hver en støtte og gave betyder meget for dyrene.

Alle heste og ponyer har fået gulerødder og godbidder fra Heidis rideudstyr og Brogaarden, så juleslikket imorgen er sikret.

Mowgli, Cicero og nu også NeNe ønsker sig deres eget hjem. Et ønske vi meget håber, går i opfyldelse snart. Det har de små muler fortjent efter alt, hvad de har været igennem.

I får her et julebillede, som gik lige i hjertekulen på mig og derfor måtte deles med jer også. Billedet viser nemlig vores skønne Frederik, som er en af vores mange skønne Hestenshaab heste, der nyder livet i deres skønne adoptivhjem rundt om i Danmark. Frederik er kommet langt, med en masse skønne menneskers hjælp og man kan kun blive rørt over at se ham i hans helt rette element. Er det ikke smukt?

Det tikker ind med skønne hilsner fra alle de bortadopterede heste i disse dage. Snyd ikke dig selv for at gå ind og læse alle de skønne hilsner. Der er så meget varme, erfaringer og glæde i disse hilsner. Det er den smukkeste og dejligste påmindelse på, hvorfor vi gør det her og hvorfor det er så vigtigt for hestene, at vi hjælper dem. Ingen bedre måde at fejre hjerternes fest på<3

I ønskes alle en fantastisk jul.

Frederik og hans nye venner

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.