Kære hestens Håb/ Anja

 

2017 har på ingen måde været godt for mig som menneske, pga sygdom (hos mig) har Anton været fold bums, sammen med sine to andre fold kammerater.

Det har haft den betydning at jeg kun har haft overskud til det basale, som fodring, strigle og ikke mindst nusse, så det har kun været på motions siden der ikke er sket det store. 

Efter en enorm våd sommer, som alle sikkert har bemærket, besluttede vi at der skulle laves bokse. Løsdriften er der selvfølgelig stadig, til fri benyttelse på våde og blæsende dage hvis hestene ellers gider gå ind, men nu er det på boks om natten, tror virkelig de elsker det, der er kommet en helt anden ro på flokken. 

I august skete der så, det jeg egentlig havde opgivet og besluttede at droppe efter mange henvendelser (7 useriøse) har Anton fået en part igen, Susanne er en dame i 40’erne med et tålmodigt og roligt sind, Anton elsker den ekstra opmærksomhed han får, så nu er de klar til en masse ture i skoven/stranden omkring Krårup. 

Vi har været på mini kursus i heste massage, Anton er den perfekte ”øve” hest da han falder i søvn ved at blive rørt/nusset på hele kroppen. 

Anton bliver klippet for at kunne komme af med noget af varmen under den tykke pels, dog klipper jeg ikke så vi skal bruge dækken her om vinteren, der er det kun en lille jagt-klip som vedligeholdes til foråret når vi er sikre på gode temperaturer, Anton er meget tålmodig hvad det angår. 

Anton har haft endnu et sygdomsfrit år, så det er kun når vi vaccinerer Anton ser dyrlægen (hun er helt pjattet med ham) 

Når jeg har gået tur med Anton (det er dog ikke blevet de lange) eller haft ham på strigle gangen længere tid og der kommer en smule uro, hjælper det at synge/nynne – Anton elsker at der synges, nogen gange står han med lukkede øjne og det er kun ørene der vipper lidt når han lytter. 

Så alt i alt går det supergodt, og glæder mig til mange gode år endnu med skønne Anton. 

Mange hilsner Anton og Yvonne og ikke mindst Susanne

Comments

comments