Julehilsen fra Sofus og Balder

Hej Anja og Hestens håb,

En lille hilsen fra Sofus og Balder.
De har det godt og trives stadig fint her. Balder har massere af selvtillid og som altid fuld af krudt og ballade. Det der med at blive nusset og striglet er stadig ikke en af hans favorit ting, men han vil gerne have nærværd og følger altid rundt efter mig. Sofus derimod, er efterhånden ved at lære det er hyggeligt at blive nusset lidt. Han er stadig den lidt usikre der bare ikke vil gøre noget forkert. Trods deres meget forskellige personligheder fungerer de rigtig godt sammen, og er aldrig mere end et par meter fra hinanden.

Kærlig hilsen,
Sofus, Balder og Catrine

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.