Juleopdatering fra Sif og Tarzan

2017

Det forgangne år har været meget fredfyldt for Sif og Tarzan. De trives forsat i flokken hvor Sif uden tvivl er øverst i hierarkiet. Hun finder sig ikke i noget pjat og tager de fleste situationer med ophøjet ro. Tarzan er til gengæld forsat lidt af en joker. Han er dygtig til at tilpasse sig og forstår at holde lav profil når det er optakt til ballade. Nogle gange kan jeg komme til at observerer dem uden de ser mig og her har jeg et par gange set ham være “ophavsmand” til flere fræsere på folden.

Hver sommer er min største udfordring at holde de nøjsomme ponyer nede i vægt, og i år er det faktisk gået ganske fint lige indtil efteråret hvor jeg åbenbart ikke var skarp nok. Det betyder at vinteren står på slankekure over hele linjen og ikke mindst massere af krammer.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.