Freddy og Mowgli på ridebanen

Nogle dage efter Freddys ankomst, besluttede jeg at det var tid til at Mowgli skulle møde en stor hest. Det er meget rart at vide, hvis han skal ud og være selskabs hest for en stor hest. Da Freddy jo alligevel gik på ridebanen, så var det jo oplagt, specielt fordi Freddy på det tidspunkt virkelig savnede selskab. Og det gik simpelthen så fint. Aldrig har jeg set den lille pony svæve sådan hen over jorden med araber-knæk på halen og det hele. Og 5 min efter, så stod de sådan her som to gamle venner. Mowgli kunne ellers se alle de andre små ponyer, men det var han ligeglad med. Han er en skøn lille fyr.

Freddy er så til gengæld den hest der har været nemmest at sluse ind i flok nogensinde. Så flink og de andre tog så fint imod ham og han og flere af de andre (Cille, Senthor) stod og gnubbede efter 5 minutter. Når han ser mennesker, kommer han spurtende. Da dyrlægen var her for at vaccinere ham, kom han løbende hende imøde. Det var hun ret imponeret af. Han er den kæreste dreng. Se flere billeder i galleri.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.