En dejlig dag i mudderland

Med hjælp fra vores faste og meget gavmilde sponsor, samt vores venlige nabobonde, har vi nu ekstra jord til hestene. Hele sidste sommer lå vores sommerfold mere eller mindre under vand konstant, hvilket var meget deprimerende,  både for os og ikke mindst hestene. Vores søde nabobonde, der ejer jorden ved siden af vores, gav os lov til at leje yderligere 1 ha, så vi forhåbentlig har sommergræs hele næste sommer. Vores trofaste og fantastiske sponsor gav os en julegave, som gjorde det muligt, at købe hegn ind til stykket. Da jorden først bliver sået til foråret, besluttede jeg mig for, at vi skulle sætte hegn og åbne for stykket nu. Det ville ikke have nogen betydning for jorden, at hestene “jorder” det op nu, når det alligevel skal sås. Pga. vedvarende regn fra sommer og indtil nu, har hestene stået alt for meget tid i knæhøj mudder, også selvom noget af folden er med dræningsmåtter.

At se dem komme ud på et underlag, hvor de kunne løbe og give den fuld gas var fantastisk og vi smiler stadig.

Der blev løbet, bukket og sprunget og ikke mindst rullet…… Se billede af Johnson, som gav mig flere timers arbejde efterfølgende.

Du kan nyde deres glæde her. Igen alt dette kan ikke lade sig gøre uden vores støtter og jeres hjælp.

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.