Søde Nènè søger sin egen familie at nyde sit velfortjente otium hos.

Den dejlige Hestenshaabs NeNe søger nu sin helt egen adoptiv familie. NeNe har været utrolig meget igennem i sit liv og nu fortjener hun et stille og roligt liv, hvor hun bliver top forkælet, hvor der altid er med nok og hvor hun kan komme ligeså meget udenfor som hun ønsker. Med sine to smukke blå øjne er hun har noget helt specielt og hun elsker opmærksomhed. Nene respekterer hegnet fuldt ud og har aldrig prøvet at gå under.

Nene er en ældre dame på 20 år. Hun har, så vidt vi ved, fået 9 føl i sit liv og det har taget hårdt på hendes krop. Hun vil bare så gerne have en stor fold med masser af mad, en varm og ren seng og ikke så meget virvar fra unge lømler og det fortjener hun virkelig. Nene er en sød og omgængelig hoppe, men hun skal ikke hånderes af børn eller lære alle mulige nye ting. Ikke fordi ikke hun ikke kan, men fordi vi vurderer, at hun har brug for ro og forkælelse.

Hun vil være super god som selskabs hest til en anden eller 2 heste. Hun skal ikke gå i en for stor flok. Hun vil også elske, at komme med ud at gå en lille tur osv.

Nene er naturligvis passet med alt.

Vi håber og ønsker virkelig meget at der findes et skønt hjem Nene derude. Er du interesseret i Nene, så skriv en mail til Anja på kontakt@hestenshaab.dk og skriv hvad du kan tilbyde Nene.

Det koster 1500 kr at adoptere Nene. Adoptionskrav til Hestenshaab heste kan du læse her

This slideshow requires JavaScript.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.