4 skønne Hestenshaab beboere søger kyndige hjem og flere følger snart

Både Hestenshaabs Mowgli, NeNe, Krumme og Jack søger kærlige og hestekyndige mennesker, som har lyst til at storforkæle dem og give dem et hjem, hvor de kan nyde resten af deres liv sammen med andre heste.

Indenfor kort tid vil både Hestenshaabs Cille, Pusilli og Kakzi også komme til adoption og vi har brug for kærlige familier til alle disse skønne dyr, hvis vi skal kunne hjælpe nogle af alle de andre, der har brug for at bo her og få hjælp. Her er nemlig fyldt helt op. Del gerne dette opslag med dine hesteinteresserede venner.

Her kan du se skønhederne, som søger hjem lige nu og læse lidt om dem alle sammen.

This slideshow requires JavaScript.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.