Det bliver aldrig mindre hjerteskærende hårdt at opleve….Nu har Sia brug for vores allesammens hjælp.

Med politiet og Hestens værns hjælp ankom Sia fredag til Hestenshaab. Træt, udsultet, afkræftet, forvirret og fuldstændig i mistrivsel på alle måder. Med ribben og knogler stikkende ud gennem den tykke gødningsindsmurte pels, indfiltret man og trætte øjne, blev hun indstalleret i løsdriften med en ren seng, masser af wrap og foder. Vi kunne nu få kigget bedre på hende.

Jeg har, efter 10 år med Hestenshaab, efterhånden set lidt af hvert, men hver gang en sådan skæbne kommer for at få vores hjælp, rammes jeg lige hårdt i hjertekulen. Det kommer aldrig til at blive hverdagskost at se dyr i den forfatning.

Visheden om, at det er vores art, der er skyld i at dyret/dyrene har lidt og er endt sådan her, sætter så mange følelser igang i mig hver gang.

Jeg er taknemmelig for den erfaring, jeg efterhånden har fået, for det giver mig håb og energi at vide, at  med intensiv pleje, tålmodighed og omsorg, så står der et helt andet dyr foran mig. De heste er sgu seje og i sådan en grad tilgivende, at det også overvælder mig hver gang.

Her på 2. dagen efter Sia’s ankomst, så vrinsker hun efter mig og hun stikker forsigtigt mulen hen til min lomme, for at lede efter godbidderne. Jeg er så heldig, at jeg får lov til at hjælpe hver eneste af dem og de sætter alle dybe spor og giver mig meget glæde – også selvom det er hårdt i starten.

Lige nu har Sia det hårdt. Hun er træt og sulten og alt alt alt for tynd. Hun har brug for vores allesammens hjælp. Giv et bidrag til Sia i shoppen eller skynd dig at meld dig ind i Hestenshaab.dk. Pengene går til foder og behandlinger og du kan på den måde følge Sia rejse tilbage til en smuk og sund hest.

Hvis du vil læse mere om Sia’s fortid og hvorfor hun kom her, så er det under Sia’s sider. Her skal du ligeledes være medlem. Sia bliver oprettet en af de nærmeste dage.

Håber du har lyst til at give et bidrag til de mange kg wrap, strøelse, foldfoder, medicin osv. som Sia i den grad har brug for nu.

Af hjertet tak fra hestene og jeg – Anja.

This slideshow requires JavaScript.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.