Jack fik fantastisk modtagelse i sit nyt hjem

Så har Lars og Lisbet hentet Jack. Han var en stjerne og gik lige op i traileren. Han stod og spiste hø hele vejen og da han ankom til sit nye hjem blev han modtaget så fint af hans nye ven Frederiksborg hesten Sadron. Lars og Lisbet er meget glade for Jack allerede og jeg kunne ikke være mere glad over at han er blevet adopteret af dem. Han kommer til at få det fantastisk. Det er bare så skønt at kunne sende endnu en af “mine hjertebørn” ud til kærligt hjem og skøn fremtid. Jeg glæder mig så meget til at følge dem.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.