Stor og meget fin gave fra Brogaarden.eu

Vi kan slet ikke få armene ned af glæde. Brogaarden har givet os 62 sække foder efter eget valg i sponsorgave. Hvilken flot og stor gave, som har kæmpe betydning for os og ikke mindst hestene. Der bliver brugt utrolig meget foder til alle hestene og med en hest som Sia, der har brug for helt særlig omsorg, så er det fantastisk, at få en gave, hvor man kan vælge alt det bedste til hende. Der er så mange lækre produkter og varer og der er noget til alle behov og heste.

Mandag eftermiddag kom 37 af disse fodersække.  Jeg havde i samråd med Brogaardens dygtige konsulent Line, havde fundet ud af, hvilke produkter, der ville dække hestenes behov bedst. Der er foder til de, efterhånden lidt runde ponyer og en masse lækkert til tynde – men selektive Sia, samt alle de andre heste. Derudover fik Sia en omgang VetroGard i gave. En gave, som kan hjælpe hende med at komme ovenpå fysisk og som vi glæder os til at se resultatet af.

Hvis du vil vide lidt mere om, hvad vi fodrer Sia med, for at hun skal komme sig, så står der en masse i hendes dagbog herom.

En kæmpe tak til Brogaarden – vi er dybt taknemmelige for denne flotte gave.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.