Lille skønne Hestenshaabs Krumme er flyttet med Felix og Senthor

Så kom dagen endelig i fredags, hvor Senthor og Felix skulle flytte ud til deres adoptiv mor Tina. Senthor havde dog ikke helt samme plan, for vi kunne under ingen omstændigheder få ham op i traileren. Da jeg gør meget ud af, at det skal være en god oplevelse for hesten, ville jeg ikke begynde at ty til voldsomme midler, så efter en god rum tid, måtte vi sande, at vi måtte prøve igen lørdag og lade ham tænke lidt over tingene natten over. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Mens vi stod og prøvede at overtale Senthor, fik Tina et godt kig på ponyerne og kunne rigtig se, hvordan Felix leger med sine små venner og hvor meget glæde de har af hinanden. Hun begyndte at snakke lidt om, at det næsten var synd, at han skulle skilles fra dem. Allerede dengang Tina adopterede Felix, havde hun et godt øje til Krumme.
Som sagt måtte vi opgive og Tina kørte hjem til familien med en tom trailer og med tanker om små ponyer i hovedet.
Lørdag morgen kommer Tina igen med trailer og vi har nu Tore til at hjælpe os. Det havde åbenbart hjulpet på Senthors samarbejdsvillighed at sove på oplevelsen. Ihvertilfælde stod han med Tores gode hjælp i traileren efter 20 min og vi blev enige om, at skynde os hjem til hans nye hjem med ham også hente Felix efterfølgende. Godt det ikke er langt væk. Jeg kørte med og hjalp med at aflæsse ham og installere ham i hans fine nye boks (se Senthors galleri).
Så gik turen tilbage til Sortsø og i bilen fik vi snakket. Tina havde tænkt meget på det med at Felix nu ville blive alene lille (og ung) fis blandt to gamle store heste. Tina og hendes familie har lige købt gård, lavet helt ny stald og har masser af foldplads, så der vil sagtens være plads til en lille Krumme i familien. Så en skøn beslutning blev taget og vi var klar til at læsse 2 ponyer, istedet for een. Jeg er simpelthen så glad, både fordi de to små gode venner får lov til at blive sammen, men bestemt også fordi jeg ved, at det får det fantastisk hos Tina og hendes familie sammen med Senthor og deres anden hest van Gogh.
Krumme var ikke helt overbevist om, at han skulle op i traileren, men det gik og da vi ankom til deres nye hjem, indtog de den fine fold med leg og spurt. Felix har taget alt i stiv hov, han er simpelthen så sej den lille fyr og han passer godt på den mere forsigtige Krumme. Det var så skønt at se og adoptivmor måtte næsten knibe en tåre. Senthor synes de små er lidt trælse, man har helt sikkert påtaget sig rollen som flokleder og beskytter. Nu kan de gå og lære stedet, deres nye familie og hinanden rigtig godt at kende, inden van Gogh ankommer om en månedes tid.
Jeg kan roligt sige, at jeg er super lykkelig og jeg har fået fine sms om, hvordan de hygger sig og hvor lykkelige hele familien er for dem alle tre. Igår var en fantastisk dag for os alle sammen.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.