Fantastiske Freddy og Christina

Idag har været Freddys dag. Det er altid spændende og med en smule sommerfugle i maven, når vi skal finde ud af, hvor meget eller lidt en af vores heste har været redet/håndteret.

9 ud af 10 gange aner jeg intet om hestens fortid, når den lander her. Allerførste prioritet er, at få hesten fysisk på højkant igen. Det samme var gældende for Freddy, der kom tynd og i mistrivsel her. Det er han ikke mere, så nu var det tid til at tilkalde vores dygtige hjælper Christina.

Christina er altid den, jeg bruger til at hjælpe mig med disse “ukendte” heste. Hun har en skøn ro og hun kan læse hestens adfærd og ikke mindst: alt bliver udført med tålmodighed og på hestens præmisser, så den er med hele vejen. Det er alt sammen noget, som betyder alt for mig i arbejdet med hestene. Jeg bliver altid helt fascineret og glad, når jeg ser hende sammen med hestene – i ro og harmoni.

Nu vil jeg ikke afsløre det hele her. Jeg bliver dog at sige, at når man står med en hest, som man intet aner om, rent ridemæssigt, så er det en lykkelig følelse, når man finder ud af, at han er ligeså skøn som ridehest, som han er omkring mennesker (selv dyrlægen løber han i møde samtidig med at han vrinsker) og andre heste. Ikke engang 10 minutter på banen i grime, så hoppede Christina op og red ham i skridt og fin trav i kun grime og to træk-tove og han nød det.

Der står meget mere om dagen i Freddys dagbog. Du kan få et lille smugkig af de to stjerner her. Bemærk at han bliver redet i grime og at de to damer, Cille og Sia gør alt hvad de kan, for at få hans opmærksomhed – uden at det påvirker ham.

På onsdag prøver vi en tur på vejen også er Freddy vist ved at være klar til at finde sit adoptiv hjem<3

 

Kunne du også tænke dig, at få hjælp af Christina – hun kan rigtig mange ting – så kig her:

www.hestehelhed.dk

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.