Freddy har fået sit drømmehjem

Skønne dejlige Freddy er flyttet hjem til sin adoptivmor Lykke. Christina, som hjælper mig med at ride og træne hestene, fik den ide, at Freddy lige kunne være en hest for hendes mor Lykke. Lykke har for nylig mistet sin gamle araber på 24 år og ledte efter en ny soulmate og dele en masse stjernestunder sammen med. Da Christina havde været her og ride Freddy nogle gange, tog hun Lykke med. Det er jo svært ikke at falde for Freddy og hans helt unikke og glade sind. Men udover det, så besidder Freddy alt det, som Lykke ledte efter hos en ny hesteven. Lykke var her 2 gange og ride Freddy, både på banen og på vejen og begge gange var han jo bare så god og sød, som han altid er. Så der var ingen tvivl – heller ikke fra hverken Freddy eller min side. De to er bare gode sammen og de kommer til at få så mange dejlige oplevelser sammen i naturen – noget som Freddy bare elsker.

I lørdags kom Christina og Lykke for at hente Freddy og Lykke starter med at sige: nu er jeg spændt på, om han vil gå op i traileren. Har ønsket mig at min næste hest skulle gå lige op i traileren. Vi henter Freddy og han går lige op i traileren med Lykke ved tovet. Han er bare så ukompliceret og skøn. Turen hjem gik også fint og jeg har fået opdatering fra det nye hjem, at de to andre heste havde taget godt imod ham, dog med en del løben og mokken rundt, som der jo altid er, når man skal finde sin plads i flokken.

Jeg er så glad og glæder mig til at høre nyt fra Freddy og Lykke og alle de ting, de kommer til at opleve sammen. Han er noget helt specielt. Vi har aldrig haft en hest, der var så glad for både mennesker og andre heste her. Selv dyrlægen vrinskede han velkommen. Han kommer til at få det lige så dejligt som han i den grad har fortjent. Den dejlige dreng.

Der er billeder i galleriet fra afrejse samt ankomst hos Lykke. Enjoy.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.