En del er sket for Cicero

Jeg har slet ikke fået alle Ciceros opdateringer skrevet ind. Ca 1 mdr efter at Cicero var flyttet hjem til Elisabeth, fik jeg en opringning fra hende. Cicero havde ændret fuldstændig adfærd. Han jagtede deres stakkels hoppe rundt, stejlede op af Elisabeth, brød gennem flere hegn for at løbe ned til nabohingsten for at slås med ham. Med andre ord, rigtig hingsteadfærd. Det lød slet ikke som Cicero, men jeg fik tænkt over det og kom i tanke om de problemer dyrlægerne havde, da han blev kastereret. Var det hele mon kommet med?

Der var jo desværre ikke så meget andet at gøre end at annullere adoptionen og få ham hjem igen.

Da Elisabeth kørte ind på gårdspladsen med traileren, kunne jeg høre på hans vrinsk, at det var helt anderledes. Hysterisk og hingstet. Det hørte de andre ponyer også, så da han kom ud på folden til dem igen, blev han lige sat godt og grundigt på plads. Inden der var gået 30 min rendte han rundt og smaskede og var igen den lille søde Cicero.

Jeg stod dog nu med et dilemma, for kunne jeg overhovedet finde et hjem til ham, hvor han ikke vil ændre adfærd og blive farlig for sine omgivelser? Jeg besluttede, at han måtte være her indtil der ikke var flere små, han kunne gå med også måtte jeg finde ud af, hvad der skulle ske. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mine bekymringer omkring ham var store og at jeg frygtede, at han aldrig ville kunne fungere andre steder end her.

Det var indtil Jeanett, kom forbi:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.