Det kan lykkedes, når vi hjælpes ad.

Denne film af Cille er optaget igår aftes – en skøn aften på mosen.

Kan du huske, hvordan Cille så ud, da hun ankom december 2016? Hun var et af de værste tilfælde af vanrøgt, jeg har oplevet, i de 10 år Hestenshaab har eksisteret. Udover at hun var 1 på huldskalaen, så var hun fyldt med lus, skæl, orm og alverdens små skavanker. Det tog så lang tid at komme ovenpå og hun tilragede sig alverdens sygdomme det første lange stykke tid. Vi har kæmpet og grædt med hende. Cille er en fighter med det blideste sind.

Jeg må stadig gnide mig i øjnene nogengange, når jeg ser hende nu. Rund, sund, skinnende og ganske enkelt lækker fra inderst til yderst er hun. Cille leder efter sit helt eget menneske og jeg forstår slet ikke, hvorfor vi ikke er blevet bombarderet med henvendelser, for hun er simpelthen så dejlig, blid og charmerende. Hun fortjener det allerbedste.

Læs mere om adoption af Cille her

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.