En sørgelig nyhed

Der er desværre meget sørgelige nyheder fra Senthor. Tina, Senthors adoptiv mor, ringede til mig først på ugen. Hun ville fortælle mig, at hun havde bestilt dyrlægen til at komme ud og se på Senthor, da hun synes, at han gik meget stikkende på forbenene og virkede somom han havde ondt i dem. Hans humør var desuden rigtig skidt, han var slet ikke som han plejer. Jeg sagde, at det var godt, at hun var opmærksom og at vi måtte håbe, at det nåede at blive taget i opløbet. (Vi tænkte begge på forfangenhed).

Tina ringede senere med den sørgelige nyhed, at Senthor var akut forfangen på alle 4 ben og det var alvorligt. Han var i meget store smerter og derfor havde Tina og dyrlægen sammen taget den beslutning at give ham fred. Forfangenhed er en fandens sygdom, den kan dukke op på et splitsekund og være invaliderende, som det desværre var tilfældet her. Godt at Tina reagerede hurtigt, så han ikke skulle lide. Han er blevet græsset ind efter dyrlægens anbefalinger, men det tørre vejr gør det svært at vide, hvad der sker med græsset og det kan man ikke forebygge. Vi er rigtige kede af det, fordi Tina og Senthor kun nåede at få 3 måneder sammen. Det er så uretfærdigt. Den gode dreng havde bare fået drømmehjemmet, hvor han allerede var højt elsket. Vi er mange, der er meget kede af det.

RIP smukke dreng<3

Billedet er et Tina har sendt mig.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.