Blide og søde Kakzi ønsker sig et dejligt hjem

Så er vores lille blide og søde vallak Kakzi også klar til at få sit helt eget hjem. Kakzi er 2 år og en lille fyr (under en meter i stang). Han vil rigtig gerne bo et sted, hvor han er så meget udenfor som muligt. Det vil være så perfekt for Kakzi og også Pusilli, hvis de kan få et hjem sammen. Kan dette ikke lade sig gøre, så vil et sted med andre unge eller legesyge heste/ponyer være at foretrække. Kakzi har stadig en del ting, han skal lære via positiv forstærkning. Han er ung og tillidsfuld, så han lærer hurtigt. Han er en nysgerrig og meget blid pony, som går lige  i hjertet på alle.

Kakzi er passet med alt og koster 1500,00 kr at adoptere.

Kunne du tænke dig at adoptere skønne Kakzi, så send et ansøgnings skema og du vil høre fra os hurtigst muligt.

Husk at læse de generelle adoptionskrav

This slideshow requires JavaScript.

.

Comments

comments

0 svar

Skriv en kommentar

Har du lyst til at deltage i samtalen?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.