Lidt nyt fra Perle pigen

Perle er faldet godt til. Hun trives og virker harmonisk og tryg. Læskuret er hun meget glad for, når det er varmt eller dårligt vejr. Nytårsaften stod hun helt roligt og åd hø medens det bragede og glimtede rundt om. Hun er lærenem og nemmere og nemmere at håndtere. Hun løfter selv ben, når vi kigger til hovene, og når de skal ned på engen om aftenen, stiller hun sig straks på venstre side af mig, så jeg kan give hende træktov på. Når de så slippes løs på de 5 tdr. land eng, tager hun sig en galop. Om morgenen, når de skal op igen, står de ved ledet og venter. Perle og Harry er blevet tæt sammenknyttet. Hun synes dog nogle gange, at Harry skal sættes på plads og viser ham hele sit tandsæt. Så kigger han bare forbløffet. Hun tager det efterhånden helt roligt, når vi er ude at køre med Harry. Når vi vender tilbage modtages vi med en glad vrindsken og så viger hun ikke fra Harrys side den næste time. Hun har taget på og er blevet noget rundere og har en fin blank pels. Vi er blevet meget glade for hende.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.