Så er den lille “baby” også flyttet hjemmefra

Vores alle sammen lille solstråle Hestenshaabs Pusilli har fået sit drømmehjem og er flyttet hjemmefra. Det har taget os noget tid, at finde det helt rigtige hjem til den lille pige, men vi er så glade for, at vi tog os tiden til det. For som med alle de andre, så dukker det helt rigtige op, hvis man har tålmodighed. Tålmodighed, det har vi. Intet ligger os mere på sinde end at finde det aller bedste til vores Hestenshaab heste. Der er ingen tvivl om, at Pusilli har fået det allerbedste.

Alle vores heste og ponyer betyder rigtig meget for os, de kommer alle under huden og helt ind i hjertet- ellers ville vi heller ikke kunne gøre dette. Hjertet er med hele vejen.

Når det er sagt, så skal de ikke være nogen hemmelighed at den lille Pusilli, der (heldigvis) blev født her, har haft en særlig stor betydning for os. De ufattelige kummerlige forhold, som hendes mor NeNe levede under, mens hun var drægtig og tanken om at hendes første møde med mennesker, kunne have været det samme, som det var for de 6 andre små ponyer, der var født hos vanrøgter. Alt dette gjorde os specielt taknemmelig for, at anmelder samt Dyrenes Beskyttelse fik alle 11 ponyer væk fra vanrøgter,  inden lille Pusilli kom til verden. Det var jo en helt anden hesteverden end hendes brødre, halvbrødre og fætre havde oplevet. Specielt min datter Johanne har taget sig meget af Pusilli fra første øjeblik og det kan bestemt mærkes. Så tillids fuld og glad for mennesker. Så fast i troen på, at alt hvad vi mennesker vil hende, er godt og sjovt. Ikke en eneste negativ erfaring i tankebanken – det gør virkelig en forskel.

Pusilli er flyttet hjem til Pernille, som har været her og besøge ponyerne 3 gange for at være helt sikker på at finde den helt rigtige. Og Pusilli og Pernille er helt rigtige for hinanden. Vi er super glade og glæder os til at følge de to på deres fælles rejse. Pernille hentede Pusilli onsdag og vi har fået flere tilbagemeldinger på, hvor fint det går med Pusilli og de to andre heste, som Pernille har. Hvor dygtig Pusilli har været til at få vasket hale osv.

Da Pernille kom for at hente Pusilli, var jeg spændt på, hvordan det ville gå med at få hende i traileren. Det var der overhovedet ingen grund til. En halv time efter, at Pernille havde parkeret traileren, havde vi udfyldt papirer, hentet Pusilli helt nede på mosen, sagt farvel samt læsset hende. Min datter måtte fælde et par tårer, men Pernille var super sød til at takke Johanne for det store og gode arbejde, hun har gjort med Pusilli og det betød meget. Fordi vi selv kunne se det og fordi at Pernille også kunne se og føle, hvor meget alt det positive i Pusilli betyder for os.

Det var en betydningsfuld dag for os alle og vi er helt rolige helt inde i hjerterne, fordi vi ved, at Pusilli får det lige som hun fortjener hos Pernille. Masser af opmærksomhed, omsorg, ny læring på en rolig og kærlig måde.

Tak til jer alle, der har støttet og hjulpet Pusilli og husk at følge hendes liv med Pernille i hendes dagbog.

This slideshow requires JavaScript.

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.