Rosie har brugt jeres gaver godt.

Selvom man er en ældre dame på 19 år og der i forvejen kræver lidt ekstra lækkert foder, for at se godt ud, så gør 2,5 mdr. med suregrow, wrap og et “tandlæge besøg” underværker. De ældre heste kræver mere og hun har fået meget.

Når man, som jeg, kigger på hestene hver dag, så kan det være svært at se fremgangen. Især på den skønne Rosie synes jeg, at det har gået med sneglefart. Det er fordi vi allesammen sammen (heldigvis) glemmer, hvor slemt, det var. Igår kiggede jeg på hende, da hun stod og nød et af sine måltider. Hun stod der med sin skinnende pels og runde former i solens stråler. Jeg blev bare så glad, for der i det øjeblik,kunne jeg se forskellen og jeg kunne huske  alle de kanter og knogler, som huden var “spændt ud over”, da hun ankom sidst i maj.

Det har faktisk været sværere med hende, også selvom det er sommer. Pga. den varme sommer vi har haft, så er der ikke meget næring i græsset og det har der ikke været længe. Dertil kommer, at hun jo er en ældre dame, som kræver noget mere for at holde huld og ikke mindst sætte muskler. Vi har taget hende fra hver dag, så hun har kunne æde masser af wrap i flere timer, samt givet hende en masse små måltider Suregrow og b-vitamin. Også pludselig efter at have stirret på hende hver eneste dag i 2,5 mdr. så kan man bare se det. Jeg elsker at se dem “rejse sig” og vende tilbage til en fin velfungerende krop og ikke mindst få energi og livslyst tilbage.

Rosie stråler ikke kun i pelsen. Hun er vågnet op, faldet til og lader os nyde hendes helt unikke væsen. Hun ved godt, at når vi nærmer os foldene med en spand i hånden, så er det hende, der skal forkæles. Vi bliver mødt med vrinsk og hun kan ikke komme hurtigt nok hen til os.. Hun står klar så snart hun ser skyggen af os. Når vi går på folden med dem alle sammen, så er hun aldrig mere en 2 skridt væk fra os – også selvom hun er ret lavt rangeret i flokken. Hun er virkelig en skøn hest på alle måder. Jeg er så glad for, at hun fik chancen her, også selvom hun har nogle år på bagen. Hun har stadig masser at give.

Tusind tusind tak til alle, der har givet gaver til Rosie og dermed har været med til at hjælpe den seje og lange vej tilbage. Vi fortsætter med at fodre hende ekstra, indtil de skal på stald, så hun fortsat holder den gode form. Hvis du har lyst til at hjælpe med Rosie med hendes fortsatte foderbehov, så kig ind i butikken.

Der kan du finde en gave til den smukke pige. Gaverne gør en stor forskel. Hvis du også skulle have glemt, hvordan hun så ud sidst i maj, så er her en reminder og lidt at sammenligne med.  Billedet til højre er taget i går.

 

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.