Hundens Holiday – nu sker der noget.

Det er med sommerfugle i maven og blævrende hjerte, at jeg nu har lukket op for bookinger i Hundens Holiday fra den 1. november 2018. Det føles helt uvirkeligt, fordi håndværkerne stadig er i fuld sving og der er et stykke vej endnu. Men vi når at blive færdige til 1. november 2018 og jeg synes, at alle skulle have mulighed for at booke hundens ophold her så hurtigt som muligt.

Det er kæmpe ansvar at passe andre menneskers kære hunde, noget jeg ydmygt tager meget alvorligt – og så glæder jeg mig også.

Tjek endelig siderne ud. Der vil naturligvis komme masser af billeder af selve pensionen, når den er færdig.

God fornøjelse:-)

Hundens Holiday

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.