Der er sket meget for og med Kakzi

Den lille fyr, som var så sky og bange er nu den største charmetrold, der elsker mennesker. Til vores åbent hus fik Kakzi sig en ny veninde og fan, Kristine. Som man nok også kan se på billedet, så er Kakzi vokset sig fin. Han vil nok altid have lidt skæve ben (efter sin mor), men skøn det er han.

Det synes Kristine også og hun kom til åbent hus for at hilse på den lille fyr og det fortrød hun ikke. Kristine har i forvejen 2 islændere, en ung og en ældre. Vi håber på, at Kakzi flytter hjem til Kristine og hendes familie i den nærmeste fremtid.

Følg med her.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.