Rosie ikke pjattet med kiropraktik

Rosie skulle også have en gennemgang af Anne igår. Det var ikke den største succes. Anne ville komme ved ni tiden, så jeg havde ladet Rosie og Kathlin blive inde, da jeg lukkede de andre ud. Stor fejl, synes Rosie. Hun stressede rundt i boksen, vrinskede og kørte sig selv så meget op, at hun var helt svedig, da Anne kom. Man kunne bestemt ikke mærke at hun er 19 år.

Vi tog hende lidt på ridebanen, så Anne kunne se hende i aktion og her skal jeg da love for, at hun kunne vise sig frem i alle gangarter. Anne konstaterede, at hun ikke fejler noget og at hun er rengående. Vi tog hende ind i stalden igen, men det var meget svært for Anne at komme til at arbejde med hende, da hun hoppede rundt hele tiden. Hun kunne dog konstatere, at hun var lidt låst i bækkenet og hun fik løsnet op for det. Hun mener, at vi skal gå igang med at ride hende, så hun får nogle flere muskler og bliver stærkere i sin krop. Så må vi se, hvordan hun reagerer denne gang. Det er spændende.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.