Jule hilsen fra Ekko

En hilsen fra Ekko i det sydsjællandske 😊 Sikket et år vi har haft. Da sorgen efter tabet af Ekkos soulmate Victor havde lagt sig, startede en helt ny epoke, idet at jeg/vi besluttede i januar at vi ville sætte huset til salg og flytte til Jylland (vild beslutning).

Det betød for Ekko at hendes fold ven (fjordhesten Charlie) flyttede ud den 1. maj. Nu var der så kun damer tilbage på folden. Naboens pige begyndte at ride Ekko i foråret og fik undervisning hos en berider nogle gange. I sommers tog hun så Ekko med på ridelejr hos Tina Lund hvor Ekko for første gang sprang en hel bane og hun tog alt med ophøjet ro og stoppede ikke ved et eneste spring.

Sommeren er ovre og vi har desværre ikke fået solgt vores lille fantastiske landsted endnu, og arbejder derfor på skift i Karup, det er virkelig træls.

Ekko trives, selvom hun mangler en foldkammerat der kan klø hende på de steder hun ikke selv kan nå. Vores shettere kan desværre kun nå undersiden af Ekkos mave.

Vi har købt en pony på 138, men den står i Jylland. Jeg har undersøgt muligheden for at flytte Ekko over, så jeg kan ride hende de dage jeg er på arbejde, men jeg kan ikke helt lide tanken om at nogen jeg ikke kender skal passe hende, så hun bliver hos mig.

Når vi er flyttet bliver Ekko til dressurhest, da jeg ikke kan springe. Dog vil jeg se om jeg kan finde en springpart til hende, da hun bare elsker at springe og det er jo sådanset også det hun er avlet til 😊

Vi ønsker alle en rigtig dejlig jul og et god og lykkebringende nytår.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.