Jule hilsen fra Ekko

En hilsen fra Ekko i det sydsj√¶llandske ūüėä Sikket et √•r vi har haft. Da sorgen efter tabet af Ekkos soulmate Victor havde lagt sig, startede en helt ny epoke, idet at jeg/vi besluttede i januar at vi ville s√¶tte huset til salg og flytte til Jylland (vild beslutning).

Det bet√łd for Ekko at hendes fold ven (fjordhesten Charlie) flyttede ud den 1. maj. Nu var der s√• kun damer tilbage p√• folden. Naboens pige begyndte at ride Ekko i for√•ret og fik undervisning hos en berider nogle gange. I sommers tog hun s√• Ekko med p√• ridelejr hos Tina Lund hvor Ekko for f√łrste gang sprang en hel bane og hun tog alt med oph√łjet ro og stoppede ikke ved et eneste spring.

Sommeren er ovre og vi har desværre ikke fået solgt vores lille fantastiske landsted endnu, og arbejder derfor på skift i Karup, det er virkelig træls.

Ekko trives, selvom hun mangler en foldkammerat der kan kl√ł hende p√• de steder hun ikke selv kan n√•. Vores shettere kan desv√¶rre kun n√• undersiden af Ekkos mave.

Vi har k√łbt en pony p√• 138, men den st√•r i Jylland. Jeg har unders√łgt muligheden for at flytte Ekko over, s√• jeg kan ride hende de dage jeg er p√• arbejde, men jeg kan ikke helt lide tanken om at nogen jeg ikke kender skal passe hende, s√• hun bliver hos mig.

N√•r vi er flyttet bliver Ekko til dressurhest, da jeg ikke kan springe. Dog vil jeg se om jeg kan finde en springpart til hende, da hun bare elsker at springe og det er jo s√•danset ogs√• det hun er avlet til ūüėä

Vi √łnsker alle en rigtig dejlig jul og et god og lykkebringende nyt√•r.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.