Julehilsen fra Fleur

Fleur lever stadig livet som hygge hest på Mosevang. Tog beslutningen om at ikke sende hende i tilridning da det ville være mere for min skyld end hendes, og da der kom en mulighed for mig om at få en anden ridehest, så var beslutningen fast. Det betyder dog ikke at jeg stadig ikke godt kunne ønske mig at komme ud og ride på hende, men det bliver kun i det omfang at jeg kan klare det ved at hun bor hos mig. Derfor arbejder Fleur stadig en gang i mellem fra jorden, går lidt hygge tyre og så bruges til trækture hjemme på grunden. Dette trives hun godt med.

Fleur har også fået nye fold kammerrater i årets løb. De 2 små Shetter, Flubber og Noddy er stadig hendes faste følgesvende. Så flyttede der en pony ud og til gengæld fik vi Nikita (haflinger hoppe) som selvskab, som viderformidling fra Hestenshaab. Ligeledes er der også flyttet en IC vallak ind. De 5 heste hygger sig og nyder der store folde og hinandens selskab.

Fleur holder sit føreskab selvom Nikita prøvede på at tage det da hun ankom. Fleur er en stædig hoppe med et fast bagben, men som kun bruges når det virkelig er nødvendigt. Håber hun bliver hængende en håndfuld år endnu, for hun har nu en ret stor plads i vores hjerter.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.