Vi har brug for jeres hjælp, hvis vi skal redde disse smukke piger

Disse to dejlige damer er blevet godt og grundigt tilovers og uden vores hjælp, er de her nok ikke meget længere.

Deres ejer er død og efterladt dem til ikke så nære slægtninge, der ikke er interesseret i, eller har forstand på heste og de vil af med dem hurtist muligt. De har derfor ikke pas og trænger til smed og arvinge vil aflive dem, hvis de ikke bliver afhentet hurtigst muligt. Begge hopper er omkring 10-13 år, søde og rare og det er nærmest det eneste, vi ved om dem og kan få afvide lige nu.  Vi er naturligvis ikke interesseret i, at de bliver hentet af de første og bedste, der vil have 2 gratis heste eller at de bliver aflivet, uden at have fået en chance mere.

Det koster dog at få lavet 2 pas med dyrlæge besøg og transporten af 2 så store heste koster også – derfor har vi brug for jeres hjælp ret akut for at redde disse to dejlige koldblodsdamer.

Vi skal give besked inden fredag, om vi kan aftage dem – så alt sættes ind på at skaffe midlerne til pas, dyrlæge og transport. Vil du hjælpe disse to hopper til Hestenshaab og give dem en chance mere?

Meld dig ind i Hestenshaab og følg hele deres rejse helt tæt på – hele beløbet går til pigerne. Du kan melde dig ind her.

Du kan også sende et beløb til mobilepay på 21844155 – skriv hopper, så ved vi at det er til pigerne.

Jeg kender endnu ikke prisen på at få dem transporteret – da det ikke er mange transportfirmaer, der kan have 2 så store heste på een gang. Vi ved heller ikke om de skal bedøves af dyrlæge, for at gå op i transporter. Tænker det godt kan løbe op. Pas koster omkring 1500 kr. pr hest, da de både skal chippes og vaccineres, så vi har virkelig brug for støtte for at hjælpe disse to skønne piger, der ikke har fortjent den situation, de står i lige nu. Pt. går de på en mark uden skur eller læ. De bliver fodret, men trænger til smed og læ.

Tusind tak for din hjælp siger vi på forhånd.

 

Comments

comments

0 svar

Skriv en kommentar

Har du lyst til at deltage i samtalen?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.