Julehilsen fra Sif og Tarzan

Året der gik for Sif og Tarzan

Sif og Tarzan har haft et meget stille år. De trives i deres lille flok af udvidede familiemedlemmer og den ene dag tager den anden. Til trods for at det som bekendt var en meget tør sommer med begrænset græs præsterede alle 5 at blive lige så tykke som de plejer. Bare de kigger på et græsstrå tager de på, så slankekuren er for længst trådt i kraft.

I år har vi fået nyt familiemedlem i form af en dejlig ”genbrugshund”, en Border Collie på 2 år. Vi var lidt spændt på om vi kunne lære ham at ponyerne IKKE skulle hyrdes og hvordan ponyerne ville tage sådan en energibombe og det har et par gange også været en udfordring. Ponyerne har taget det i stiv arm, især Sif og Tarzan, mens hunden har prøvet at hyrde dem det bedste han kan fra ydersiden af folden. Takket være ponyernes ro kan han nu komme med på folden når der skal nusses og pudses uden at genere dem.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.