En uventet og helt fantastisk dag for Kathlin

Igår blev jeg ringet op af min svigerinde, som desværre måtte tage afsked med din lille shetter, da han blev alvorligt akut syg. Hun stod nu med sin ældre pony, der naturligvis var ked af, at være alene. Hun ledte nu efter en sød pony, som ikke skal andet end at blive forkælet og være selskab til hendes pony.  Jeg kender naturligvis min svigerinde godt og ved, at dyrene betyder alt for hende og at en pony/hest, der kommer til at bo der, vil få det som blommen i et æg og blive forkælet indtil den dag, hvor den skal fra denne jord.

Straks sagde jeg Kathlin – Kathlin har problemer med højre forben og eftersom, at det har stået på i ret lang tid, så har jeg en træls følelse af, at det ikke er noget, der kan repareres. Hun har dog ikke ondt og man se det kun en lille smule engang imellem i trav. Et hjem hos Alice vil være det perfekte for Kathlin og ingen vil nogensinde prøve at ride hende igen. Det er da fantastisk. Trinity, som Alice’s pony hedder, er det perfekte match til lille søde Kathlin. Kathlin har ikke rigtig kunne trives i vores store flok og jeg har tit været ked af, at se hende stå derude. Langt væk fra de andre.

Det kunne på ingen måder være mere perfekt. Så vi handlede hurtigt og igår eftermiddags kørte vi Kathlin hjem til hendes nye adoptions hjem. Hun skulle lige være lidt sur på Trinity henover bokslågen, men han var tilgengæld mega interesseret i hende. Det var meget sødt.

Idag er de blevet lukket sammen og det er gået så fint og stille og roligt. Det skal nok blive rigtig godt.

Det var ikke længe, at Kathlin boede her og heldigvis for det, da det helt perfekte hjem til hende dukkede op. Jeg er meget meget glad på Kathlin, Trinity og Alices vegne. Følg med I Kathlins dagbog og se, hvordan det går med hende i hendes nye hjem<3

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.