Julehilsen NeNe

 

Der er egentlig ikke så meget at fortælle on NéNé’s første år i Marbjerg. Hun lever jo en fredelig pensionisttilværelse uden de store begivenheder, men hun virker, som om hun trives godt med sine foldkammerater, og vi er meget glade for at have hende hos os.

I den første tid kunne det godt tage et par forsøg at fange hende, men nu kommer hun selv hen og “tager” grime på, for hun vil gerne ud og hygge. Hun er en meget fin lille hestepersonlighed, som altid er til at snakke med – kontakten er der hele tiden. Og så har hun den hyggeligste lille vrinsken ved spisetid.

Hun kommer fint ud af det med begge de to islændervallakker og vores anden shetlænderhoppe. Hun kan godt lide at stå og spise af sin egen wrapbunke, men hun kan også sagtens stå tæt med de andre og hyggespise.

Det er skønt, så roligt og nysgerrigt hun tager mange ting. Og herligt at se, når hun ind imellem går i kredsløb i galop ude på folden, bare fordi det er sjovt.

Vi holder rigtig meget af vores lille hest. Hun er en klog lille én. 😊

Du får lige et ekstra billede af NeNe. Hun og Molly er så fine i deres nye julegrimer 🙂
Pigen på billedet er Mollys partsrytter, Veiga, der kommer hos os sammen med sin mor. De har fået lov til at tage NeNe med ud og hygge sammen med Molly, når de er her, og det synes vores lille hest er dejligt.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.