Julehilsen fra Pusilli

Hej Anja.

Hermed en lille julehilsen fra Pusilli og jeg. Pusilli, som i daglig tale har fået kælenavnet tutter har det godt ,Hun vokser pt meget og er fræk og kæk som en ung hest skal vær( tålmodighed er sommetider en by  i Rusland, når hun skal stå stille og strigle).

Hun elsker jo vand, og når vi i sommers gik til stranden, elskede hun at bade og ligge i vandet. Hun er heller ikke bleg for at bade i vandbaljen. Pusilli er meget en  bestemt dame, hun mener  helt sikkert det er hende der skal til før de andre heste i flokken.

Pusilli går selv ind fra hold om aftenen, og hun ELSKER at kunne rende løs, alt skal undersøges, kisten med strigler og godbider ved hun godt hvor står.  Pusilli har vundet en stor fin roset i en foto konkurrence ( på billedet er hun lige kommet ind fra fold, og det regnede meget den dag ) Jeg glæder mig til det nye år, og har planer om vi så småt skal ud og se verden lidt mere,  i form af lidt stævne i miljø klasser. Jeg håber også I har lyst at komme og besøge os. Rigtig glædelig jul og godt nytår fra os begge

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.