Julehilsen fra Allegro

 

I år sendte allegro mig endnu engang på hospitalet. Denne gang slap jeg for indlæggelse og hjernerystelse, men jeg havde måske brækket en fingerrodsknogle og fik gips på i 14 dage. Bare 2 dage før vi skulle total renovere vores køkken. Det viste sig sender jeg ”bare” havde forstuvet min tommelfinger, men her nogle måneder sender har jeg stadig ondt i den.

Og hvordan ender an så med gips på. Jov Allegro og jeg er blevet så gode til det der ridning der. Dog blev jeg nået over ivrig en dag hvor vi red uden sadel allegro stejlede og hoppede og jeg tog en tur i jorden. Jeg hoppede op igen dag jeg havde fået pusten og vi fik alligevel en rigtig god tur ud af det.

Når min veninde Kat er på besøg på Sjællands side af broen kommer hun en tur op på Allegro. Hun har en rolig hånd og jeg kan stå på jorden og hjælpe Allegro. Han har rykket sig så meget i år og jeg glæder mig til foråret hvor vi kan træne videre.

For mit vedkommende ente foråret med en angstanfald og ingen mulighed for at gøre nået som helt nytte i rigtig lang tid. Som altid stof Allegro parat til at hjælpe. Min aller bedste pelsede ven! Bare at røre ham er nok til angsten forsvandt. At side på ham og mærke hans bevægelse var rent terapeutisk.

Det bedste jeg ved er at gå en tur med Allgero. Bare gå og gå og gå ud over markerne og tale med ham. Nogle ville syntes jeg er lidt underlig, men vi hygger hos mye med det.

Til næste år er målet vi skal trave. Hvor meget er op til Lillemand men jeg glæder mig så meget til at mærke hans trav. Er den halvt så god som hans skidt, føler jeg mig som den helligste pony ejer i landet.

Mange julehilsner fra

Henry og Allegro

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.