Julehilsen fra Perle

Perle og Harry har nu indtaget deres vinterresidens, hvor de kan komme i stald om natten. Den ligger under ti minutters gang fra vores bopæl. Her er de faldet godt til. De har deres egen fold og står ved siden af hinanden i stalden,hvor de desuden har selskab af en tredie hest, to geder og en buk.
Perle og Harrys udefold ligger mellem en hestefold og en kofold, hvor der går fire skotske højlandskøer. De måtte et par dage gå sammen med køerne. En dag, da de fire køer stod og åd ved halmballen, gik Perle hen og jog dem alle væk fra ballen og så var det hendes og Harrys så længe de delte fold med køerne. Om aftenen løber hun selv ind i sin boks, hvor aftensmaden er klar og så kan de andre lige prøve at stikke hovedet over til hende! lige så lille hun er, lige så stor en selvtillid har hun. Hun er kommet sig godt ovenpå forfangenheden, som hun slet ikke har men af.
Mange hilsner fra Perle, Harry, Anna og Henning

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.