Lille Hermione havde akut brug for vores hjælp.

På det samme sted, som vi var ude og se på to store hopper, stod en anden lille sjæl, som havde brug for vores hjælp.

Det blev pludselig meget akut. Der stod en lille gråhåret shetlandspony samme sted. Den så gammel ud og jeg var blevet oplyst, at den ville blive aflivet pga. alder. Hun skulle ikke sendes mere rundt.

Jeg kunne ikke rigtig finde hoved og hale i, hvad der egentlig skulle ske med den lille hoppe. Hun var der bare, stod der bare og ingen tog rigtig notis af hende.  Ville hun bare komme til at stå der selv?

Jeg fik kigget nærmere på hende og kunne mærke, at under al vinterpelsen var hun meget tynd. Hun kunne ikke spise en gulerød og da Henriette og jeg fik kigget hende i munden, fik vi en grim overraskelse. Aldrig har jeg set så grimme tandspidser. Hun var fuldstændig låst i kæbeleddet som følge af tandspidserne.

Det syn sad på min nethinde som et vågent mareridt. Hun havde smerter og kunne intet spise. Hun var død i blikket og slet ikke interesseret i kontakt.  Hun var mager og meget sulten. Det kunne jeg simpelthen ikke køre fra. Fik hurtigt talt med ejere og aftalt, at vi tog hende til Hestenshaab hurtigst muligt.

Her ses en af de grimme tænder, der har låst hendes kæber fuldstændig

Onsdag før jul hentede vi lille Hermione og fredag kom Maria og ordnede hendes tænder. Hun kunne vitterlig ikke spise noget, tandspidserne var enorme og kinderne var fyldt med gammelt arvæv og ufordøjet føde. Selv Maria var rystet. Det kommer til at tage et par tandlægebesøg mere, før hun er helt fin i munden, men nu kan hun tygge igen.

Jeg måtte klippe det meste af pandelok og man af, da de var så fyldt med burrer, at jeg ikke kunne redde det.

Hun er livet helt op, render lige efter Fenja, spiser med stor appetit og nu gøder hun også. Tænk at man kan blive så glad for at se hestepærer. Hun er fantastisk sød og en rigtig lille personlighed. Vrinsker hver gang vi går fra hende. Jeg er meget glad for, at hun er her.

Har du lyst til at følge lille Hermiones rejse tilbage til en sund krop og et godt liv samt hjælpe os med den opgave? Så skynd dig at meld dig ind i Hestenshaab.dk

Vores lille nyankomne julepige.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.